Strippenkaarten

Kom langs wanneer het jouw past

Bij Lelymare wordt je actief begeleid

Flexibel en overzichtelijk

Ook voor paarden van buitenaf zijn onze diensten beschikbaar. We beginnen elke samenwerking met een uitgebreide intake. Aan de hand van deze intake kan je voor een bepaalde kaart / vorm kiezen. We denken graag met je mee en adviseren waar mogelijk in het bepalen van de meest passende kaart.

Mocht je extra begeleiding willen dan kan je ook kiezen voor het preventie begeleidingstraject, waarbij we je voor een langere periode begeleiden met een vaste interval (bv 1x per 4 weken) langskomt. 

Je kan ook langskomen voor onze diensten, zoals aquatraining, middels een strippenkaart. Zo kan jij langskomen wanneer het jou past. Boek makkelijk een sessie in ons online boekingssyteem en wij staan voor je klaar. We bieden verschillende kaarten aan van aquatrainerkaart tot een all-inclusive kaart voor de aquatrainer, vitafloor, laser én sportmassage.

Combinatie kaarten

Bij Lelymare wordt je actief begeleid

Aquatrainer en vitafloor

Combineer elke aquatrainer sessie met de Vitafloor. We beschikken over een stalunit en zo kunnen de paarden voor- of na de aquatrainer sessie een half uur op de Vitafloor. Deze trilplaat bevorderd de doorbloeding en helpt dus ook bij het voorkomen van spierpijn. De paarden vinden het heerlijk en staan lekker te genieten tijdens de Vitafloor sessie.

De ASA Laser op de hals bij het paard op Lelymare Horses

Aquatrainer en laser

Deze combinatie is zeer gewild. Lasertherapie kunnen we inzetten bij peesblessures, maar ook bij een pijnlijke / gevoelige spieren (bijvoorbeeld rug of hals), verdikkingen / zwellingen, ontstekingen en/of wonden. We hebben een aantrekkelijke combinatie kaart, waarbij je wél 50% korting hebt op de laser behandeling. 


   Preventief palperen van het paard bij Lelymare Horses

   Aquatrainer en massage

   Als paarden last hebben van pijnlijke spieren of beperkte mobiliteit dan is een sportmassage een goede optie. Onze ervaring is dat je een 10-rittenkaart goed kan combineren met 3x sportmassage. Samen bespreken we wanneer we de sportmassage inzetten. Wil je extra sportmassages? Geen probleem, dit factureren we dan na voor hetzelfde tarief als in de strippenkaart.

   Losse diensten strippenkaarten

   Aquatrainer strippenkaart

   Deze kaart is geschikt als je je paard wil verbeteren met behulp van de aquatrainer. Gemiddeld kunnen we je paard in 10 sessies opbouwen tot waterhoogte waarbij balans, kracht en mobiiteit maximaal is. Je kan kiezen voor een 5-strippenkaart om de kosten iets te spreiden. 

   Lasertherapie voor je paard bij Lelymare Horses

   Laser kaart

   Bij specifieke klachten of blessures is het goed om de lasertherapie in te zetten. Denk aan spier-, band -en peesblessures. Je kan langskomen voor de lasertherapie en ook hiervoor kan je een 5- of 10-strippenkaart aanschaffen. Het is ook mogelijk om de laser te combineren met bv aquatraining of sportmassage. 

   Sportmassage

   Sportmassage helpt bij het verminderen van pijn, verbeteren van de mobiliteit en het ondersteunen van het herstel. Massage heeft ook een positieve invloed op de gemoedstoestand van het paard. Je kan langskomen voor sportmassage of combineer het met één van de andere diensten. 

   Wat zeggen klanten over deze diensten

   Roosmarijn Roelofs - springruiter
   Ik ben echt positief verrast, al zo snel resultaat onder het zadel! Dat had ik niet verwacht! Ik kon gelijk met aandraven al merken dat hij meer ruimte had en meer door zijn lijf liep. Hij had ook echt meer lengte naar voren. De galop was fijn en ruim. Ook bij mijn merrie merkte ik positief verschil. Ze liep veel meer door haar lijf en er was meer kracht van achter. 
   Annelotte Felix - dressuurruiter
   Professioneel bedrijf met hele vriendelijke en gepassioneerde medewerkers. Altijd netjes en schoon. Ik ben heel tevreden over hun kennis en kunde voor de aquatrainer. Ze kijken heel goed naar wat de paarden nodig hebben en nemen echt de tijd en rust voor ieder paard. Zeker een aanrader als je met je paard wil gaan aquatrainen. 

   Alles begint met een intake

   Aquatrainer intake en wensessie


   • Bespreken van jouw trainingsdoelen
   • Palpatie van de spieren en gewrichten
   • Wervelkolom mobiliteit
   • Bewegingsanalyse op harde ondergrond
   • Inzet aquatrainer bespreking
   • Opstellen van een persoonlijk trainingsplan

   Dé Lelymare intake

   • Holistische benadering van de gezondheid en conditie van jouw paard
   • Uitgebreide analyse van voeding, training en management
   • Bewegingsanalyse op harde én zachte ondergrond
   • Palpatie van spieren en gewrichten
   • Wervelkolom mobiliteit
   • Bespreken van de bevindingen en advies
   • Uitgebreid rapport met gepersonaliseerd plan