Natuurlijke opfok voor jouw paard

Opgroeien in een kudde met verschillende leeftijden

Laat jouw paard opgroeien bij Lelymare Horses

Zoek je een goede plek om op te groeien voor jouw veulen of jonge paard? Bij Lelymare groeien veulens op tot gezonde, sterke paarden met een goed karakter. Bij ons krijgt jouw veulen of jonge paard de kans om zijn natuurlijke gedrag te vertonen en zich op een ongedwongen manier te ontwikkelen. In onze veilige en stimulerende omgeving ervaren paarden minder stress, wat leidt tot een betere algehele gezondheid. Bij Lelymare geven we jouw paard een geweldige start in het leven.

Wat bieden wij jouw paard?

Kudde paarden van Lelymare Horses bij de poel

Opgroeien in de kudde

Voor paarden is het net zo belangrijk als eten en drinken: omgang met andere paarden. Paarden zijn sociale dieren en ze hebben contact met soortgenoten nodig. Daarom groeien de paarden bij ons op in kuddes van verschillende leeftijden. We hebben een merriekudde en een hengsten/ruinen kudde. 

Paarden kunnen vrij bewegen bij Lelymare Horses

Natuurlijke beweging

Veel vrije beweging is belangrijk. Bewegen helpt de botten, pezen en banden sterker te worden. Bij ons krijgen paarden die vrijheid 24/7, het hele jaar door, met de keuze om naar binnen te gaan wanneer ze willen. Bij Lelymare leggen we de basis voor een gezond en sterk paard.
Lelymare Horses werkt digitaal om de paarden te managen

Management op maat

Bij Lelymare hebben we oog voor de behoeften van jouw paard. We zorgen voor optimale voeding, dagelijkse verzorging en (hoef)gezondheid. Omdat de paarden dagelijks in handen zijn, helpt dat ook bij de mentale ontwikkeling tot betrouwbaar en evenwichtig paard. 


Opfok+ het wennen aan omgang met mensen op Lelymare Horses

Opfok+

De opfok is een belangrijke periode in het leven van jouw jonge paard of veulen. Als extra service bieden we het Opfok+ pakket. We laten je paard alvast wennen aan de omgang met ons als mens en de wereld buiten de kudde. We leren jonge paarden meelopen, vast staan en omgaan met dingen die ze spannend vinden. Het trailer laden is hier ook een onderdeel van.