Revalidatiecentrum

Lelymare biedt de mogelijkheid om paarden te revalideren onder optimale omstandigheden. Onder meer door de rustige en professionele omgeving die we u en uw paard bieden, krijgt uw paard de beste kans op een goed herstel. Het deskundige team staat garant voor een optimale begeleiding en verzorging van uw paard.

Het revalidatie traject is intensief voor zowel paard als eigenaar. Wij helpen daar graag bij. Ons team staat 7 dagen per week klaar voor de paarden en de revalidatie wordt zeer nauwkeurig uitgevoerd. In een revalidatie traject is precieze uitvoering van het revalidatie plan belangrijk.

Omdat elke revalidatie anders is, stellen we in overleg met de dierenarts een gepersonaliseerd revalidatieplan op. De faciliteiten op onze accommodatie zijn hier volledig op ingericht. Er kan gebruik gemaakt worden van een stapmolen met equigrass bodem, de vitafloor trilplaat (stalunit) en de aquatrainer. Ook kan uw paard aan de hand gestapt of gelongeerd worden. Tevens kan de high power laser onderdeel van de revalidatie zijn.

We werken nauw samen met verschillende gespecialiseerde paardenklinieken en de meeste vervolgonderzoeken (controles, röntgen en echografie) kunnen dan ook op Lelymare uitgevoerd worden. Wekelijks is de hoefsmid op het bedrijf, want goed hoefbeslag is een belangrijk onderdeel van het revalidatie proces. Hetzelfde geldt voor fysiotherapie. Of het nu aan het begin van de revalidatie is of juist als ze meer mogen bewegen. In samenspraak met de eigenaar wordt besproken wanneer en hoevaak de fysiotherapeut het paard nakijkt / behandeld.

Wil je de prijslijst ontvangen van onze revalidatie diensten? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt direct een email met de prijslijst.

*is een verplicht in te vullen veld

dierenarts revalidatie revalidatie paard revalidatie paard

Op Lelymare werken we met een IDOTS Aquatrainer en een Vitafloor stalunit.