Revalidatie voor jouw paard

Samen werken we aan herstel

Laat je paard revalideren bij Lelymare Horses

Na een blessure of operatie, staan wij klaar om jouw paard door het hele revalidatieproces te begeleiden. Je bent welkom vanaf het begin tot het einde van de revalidatie, maar je kan ook kiezen om juist op een specifiek moment in de revalidatie je paard onder te brengen op Lelymare. Denk aan de boxrust fase of juist in de opbouw fase. Ons betrokken en ervaren team werkt nauw samen met specialisten en therapeuten, die jouw paard begeleiden op de weg naar herstel. Naast vele faciliteiten, zoals onze aquatrainer, vitafloor en laser, bieden we jouw paard een rustige plek om te herstellen.

Wat bieden we jouw paard?

Een rustige omgeving

Lelymare ademt rust. En dat vinden we belangrijk. We zijn ervan overtuigd dat een rustige omgeving een positieve invloed heeft op het herstel van je paard na een blessure of operatie. Hier is onze accommodatie speciaal op ingericht.

Lelymare heeft een deskundig team

Een deskundig team

Onze medewerkers zijn deskundig en betrokken. Met passie én oog voor detail werken we samen aan het herstel van jouw paard. Door onze anatomische en biomechanische kennis kijken we verder dan enkel de blessure. We zorgen voor je paard en ontzorgen jou!
Bij Lelymare Horses kan je je paard online blijven volgen

Samenwerking specialisten

Elke revalidatie is anders. Daarom stellen we in overleg met de dierenarts én met jou als eigenaar een persoonlijk revalidatieplan op. We stemmen hierbij af met jouw eigen dierenarts. Daarnaast werken we nauw samen met onder andere de hoefsmid, fysiotherapeut, osteopaat, trainer en gedragsspecialist. 

Lelymare Horses heeft een aquatrainer

Geavanceerde faciliteiten

We beschikken over geavanceerde faciliteiten. Afhankelijk van wat jouw paard nodig heeft, kunnen we onder andere de aquatrainer, vitafloor trilplaat (stalunit) of high power laser inzetten. Ook beschikken we over een stapmolen met equigrass bodem.


Lelymare Horses werkt digitaal om de paarden te managen

Duidelijke communicatie

We begrijpen dat het prettig is om altijd op de hoogte te zijn over hoe het met je paard gaat. Daarom kun je je paard tijdens de revalidatie altijd overdag (tijdens onze openingstijden) bezoeken. Met behulp van een app op je telefoon kun je dagelijks het revalidatieschema van je paard bekijken. We bespreken de voortgang van de revalidatie persoonlijk.  

Lelymare backoffice voor alle downloads en prijslijsten

De prijslijst downloaden

Om alles overzichtelijk en duidelijk te houden werken we met een vast dagtarief voor stalling, verzorging, voer én begeleiding. Alle besprekingen met de therapeuten, dierenartsen en andere specialisten en het maken van de revalidatie schema's zit hier dus in. Daarnaast betaal je voor datgene wat het paard doet en je dus afneemt. Bekijk de tarieven op de prijslijst. 

Dit zeggen onze specialisten over ons

Gespecialiseerd in chirurgie en de begeleiding van sportpaarden
Waling Haytema van Dierenkliniek Wolvega
Fenna is een harde werker met hart voor paarden en meelevend met de eigenaren. Dat is denk ik een van de redenen van de voortdurende groei en goede naam van Lelymare. Onze samenwerking is alleen maar intensiever geworden en daar heb ik een heel goed gevoel bij.
Dierenarts Morgan Lashley werkt bij de Universiteitskliniek Utrecht en is specialist Revalidatie.
Morgan Lashley van Universiteit Utrecht
“Gelukkig zijn er inmiddels revalidatiecentra met een professionele aanpak en groeit het vertrouwen bij dierenartsen in professionele begeleiding, omdat deze positieve resultaten oplevert.”