Trainingsvakantie

Lelymare Horses biedt tijdelijke stalling aan, bijvoorbeeld tijdens een zomer- of winterpauze of tijdens vakantie. Dit kan voor een rustpauze zijn, maar ook voor een trainingsvakantie. Je paard wordt tijdens het verblijf op Lelymare optimaal verzorgd door een deskundig team in een landelijke omgeving. Je paard heeft een luxe box en komt elke dag buiten in de weide of paddock.

Wat is een trainingsvakantie?

De naam zegt het al! Je paard wordt tijdens de vakantie doorgetraind, maar dan wel onbelast. Tijdens een trainingsvakantie kan de aquatrainer ingezet worden, zodat de spierkracht, balans en coördinatie van het paard verbeterd. De training in de aquatrainer wordt dan ondersteund door de vitafloor en/of stapmolen.

Aquatraining is een fijne aanvulling op de training van sportpaarden. Het heeft positief effect op de beweeglijkheid van de gewrichten in benen en rug. De balans en coördinatie die getraind wordt, voel je direct als je weer onder het zadel gaat trainen!

We hebben verschillende trainingspakketten waaruit je kan kiezen, maar we maken ook graag een pakket op maat. De invulling van de trainingsvakantie is afhankelijk van het doel. Het kan zijn dat het sterker maken van je paard de reden is voor de trainingsvakantie. Of je gunt je paard een vakantie, maar wil  wel dat hij rustig door getraind wordt tijdens die periode. We kunnen intensief aan het werk gaan met je paard, maar je kunt ook kiezen voor een mooie balans tussen vakantie en training.

Met welk doel het paard ook komt, op Lelymare is rust en ruimte. Je paard staat centraal en wordt optimaal verzorgd door het Lelymare team.

Ben je nieuwsgierig naar de verschillende trainingspakketten? Klik dan hieronder en je ziet ze allemaal! Je kan ook direct de prijslijst aanvragen. 

trainingsvakantie trainingsvakantie trainingsvakantie trainingsvakantie