Trainingsvakantie

Een periode onbelaste training gericht op balans, coördinatie, kracht en core-stability. Dit kan enorm veel verandering brengen en daar hebben we veel ervaring mee. We doen niets liever dan paarden beter en sterker maken, zodat de eigenaar met een brede glimlach het paard weer verder oppakt.

Een bewegingspatroon veranderen (denk hierbij aan lopen op de voorhand of scheefheid) kost tijd en daarom is de minimale periode 4 weken. Je paard wordt tijdens het verblijf op Lelymare optimaal verzorgd door een deskundig team. Alle paarden hebben ruime buitenstallen en komen elke dag buiten in weide of paddock.

Wat is een trainingsvakantie?

Tijdens een trainingsvakantie kan de aquatrainer ingezet worden, zodat de spierkracht, balans en coördinatie van het paard verbeterd. Een combinatie met rijden of longeren is ook een succes gebleken. Het rijden wordt verzorgd door Robin Vos en ze werkt op ons revalidatiecentrum als ruiter. Ze is op dit moment bezig met het sporttraject van Bas de Recht en Amber Koppen. Zelf komt Robin in de dressuur uit. De training kan ondersteund worden door de vitafloor en/of stapmolen.

We hebben verschillende trainingspakketten waaruit je kan kiezen, maar we maken ook graag een pakket op maat. De invulling van de trainingsvakantie is afhankelijk van het doel. Het kan zijn dat het sterker maken van je paard de reden is voor de trainingsvakantie. Of je gunt je paard een vakantie, maar wil wel dat hij rustig door getraind wordt tijdens die periode. We kunnen intensief aan het werk gaan met je paard, maar je kunt ook kiezen voor een mooie balans tussen vakantie en training.

Met welk doel het paard ook komt, op Lelymare is rust en ruimte. Je paard staat centraal en wordt optimaal verzorgd door het Lelymare team.

Ben je nieuwsgierig naar de verschillende trainingspakketten? Klik dan hieronder en je ziet ze allemaal! Je kan ook direct de prijslijst aanvragen.

trainingsvakantietrainingsvakantietrainingsvakantietrainingsvakantie