Aquatrainer rittenkaart


Het is mogelijk om een 5- of 10-rittenkaart aan te schaffen voor de aquatrainer en zo kan je op elk gewenst moment langskomen voor een sessie. Tijdens een uitgebreide intake bekijken we samen met jou als eigenaar het paard (bouw en bespiering) en bespreken we het doel. Meteen na de intake volgt een wensessie in de aquatrainer. 

Je kan de aquatrainer sessies ook heel goed combineren met een vitafloor sessie. We beschikken over een stalunit en zo kunnen de paarden voor- of na de aquatrainer sessie nog een half uur op de Vitafloor. Deze trilplaat bevorderd de doorbloeding en helpt dus ook bij het voorkomen van spierpijn. 

Extra begeleiding

We vinden het heel belangrijk om de paarden goed te begeleiden en hebben we ook een aquatrainer plus traject. Fenna is opgeleid sportmasseur voor paarden en kan de paarden op die manier goed ondersteunen. We kunnen ook een bewegingsanalyse doen indien nodig. We zetten alles in een duidelijk rapport en kunnen desgewenst dit ook doorsturen naar de dierenarts en/of fysiotherapeut. Je vind de verschillende mogelijkheden op de prijslijst

Intensief aquatrainen

Mocht je het liever intensiever aanpakken dan kan je paard hier ook intern komen. We bieden verschillende trainingspakketten, maar maken er ook graag één op maat. De minimale periode is vier weken.

Wil jij eens de aquatrainer proberen met je paard? Maak dan een afspraak voor een intake!

Revalidatie paarden verblijven over het algemeen intern op ons revalidatiecentrum. De aquatrainer is dan een onderdeel van de volledige revalidatie.
Ik ben echt positief verrast, al zo snel resultaat onder het zadel! Dat had ik niet verwacht!

Ik kon gelijk met aandraven al merken dat hij meer ruimte had en meer door zijn lijf liep. Hij had ook echt meer lengte naar voren. De galop was fijn en ruim. Ook bij mijn merrie merkte ik positief verschil. Ze liep veel meer door haar lijf en er was meer kracht van achter.

Roosmarijn Roelofs

ImageImageImage