Strippenkaarten en losse diensten


Ook voor paarden van buitenaf zijn onze diensten beschikbaar. Dit bieden we in 3 vormen aan. We beginnen elke samenwerking met een uitgebreide intake. Aan de hand van deze intake kan je voor een bepaalde kaart / vorm kiezen. We denken graag met je mee en adviseren waar mogelijk in het bepalen van de meest passende kaart.

 De eerste vorm betreft het preventietraject, waarbij we je voor een langere periode begeleiden met een vaste interval (bv 1x per 4 weken). Wil je hier meer over weten kijk dan eens bij ons preventietraject.

De tweede vorm is het afnemen van onze diensten middels een strippenkaart. Ben jij niet op zoeken naar de vastigheid van een traject, maar wil je wel graag gebruik maken van onze diensten? Dan is één van onze strippenkaarten een goede optie. We bieden verschillende kaarten aan van aquatrainerkaart tot een all-inclusive kaart voor de aquatrainer, vitafloor, laser én sportmassage.

aquatrainer rittenkaart

 • Aquatrainer 5- of 10 rittenkaart
  • Deze kaart is geschikt als je je paard wil verbeteren met behulp van de aquatrainer.
Combinatie kaarten
 • Aquatrainer & vitafloor
  • Combineer elke aquatrainer sessie met de Vitafloor. We beschikken over een stalunit en zo kunnen de paarden voor- of na de aquatrainer sessie een half uur op de Vitafloor. Deze trilplaat bevorderd de doorbloeding en helpt dus ook bij het voorkomen van spierpijn.
 • Aquatrainer & laser
  • Deze combinatie is zeer gewild. De laser kunnen we inzetten bij peesblessures, maar ook bij een pijnlijke / gevoelige spieren (bijvoorbeeld rug of hals), verdikkingen / zwellingen, ontstekingen en/of wonden.
 • Aquatrainer & 3x sportmassage
  • Ook deze combinatie zetten we vaak in. Onze ervaring is dat je een 10-rittenkaart goed kan combineren met 3x sportmassage. Samen bespreken we wanneer we de sportmassage inzetten. Wil je extra sportmassages? Geen probleem, dit factureren we dan na voor hetzelfde tarief als in de rittenkaart.

Je vind de verschillende mogelijkheden op de prijslijst.

De derde vorm is het afnemen van losse diensten. Dit bieden we enkel aan voor de lasertherapie en de sportmassage.

Lasertherapie

Je kan de laser als losse sessie inzetten, maar vaak zijn meerdere behandelingen gewenst. Ook hiervoor bieden we een 5- of 10-rittenkaart aan.

Sportmassage

Fenna is opgeleid sportmasseur en behandeld voor revalidatie- en sportpaarden. Vaak in combinatie met de aquatrainer en/of lasertherapie, maar in sommige gevallen is enkel sportmassage gewenst / voldoende. Sportmassage helpt je paard zijn spieren optimaal te gebruiken, maar kan ook compensaties wegnemen, de symmetrie verbeteren en daarmee het gehele functioneren optimaliseren.

TRainingsvakantie intern op Lelymare

Mocht je het liever intensiever aanpakken of woon je verder weg? Dan kan je paard hier ook intern komen. We bieden verschillende trainingspakketten, maar maken er ook graag één op maat. De minimale periode is vier weken.

Revalidatie paarden verblijven over het algemeen intern op ons revalidatiecentrum. Bovenstaande diensten zijn dan een onderdeel van de volledige revalidatie.
Ik ben echt positief verrast, al zo snel resultaat onder het zadel! Dat had ik niet verwacht!

Ik kon gelijk met aandraven al merken dat hij meer ruimte had en meer door zijn lijf liep. Hij had ook echt meer lengte naar voren. De galop was fijn en ruim. Ook bij mijn merrie merkte ik positief verschil. Ze liep veel meer door haar lijf en er was meer kracht van achter.

Roosmarijn Roelofs