Duidelijke communicatie

Blijf als eigenaar goed op de hoogte

Duidelijke communicatie

Een revalidatietraject is intensief, zowel praktisch als op emotioneel vlak. Helemaal als het langer duurt dan verwacht of wanneer de omstandigheden op jouw stal voor jouw paard niet ideaal zijn om goed te herstellen. Wij nemen de zorg voor jouw paard over en begrijpen dat duidelijke communicatie essentieel is.


  • Daarom kun je je paard tijdens de revalidatie altijd (tijdens openingstijden) bezoeken.
  • We vinden het belangrijk om de voortgang met je te bespreken en tussendoor al je vragen te beantwoorden.
  • Daarnaast kun je ook op afstand meekijken. We delen het revalidatieschema, deze kun je altijd en overal via een app raadplegen.
Lelymare Horses biedt de Equinem App

Handige app

We maken gebruik van stalmanagementsysteem Equinem. Hierin vind je het revalidatieschema en algemene informatie over je paard. Daarnaast houden we er bij wat we doen om jouw paard fit te krijgen bij. Denk aan stappen, aquatrainersessies, verzorging en het geven van medicatie. Als je dit prettig vindt, kun je dus dagelijks met ons meekijken. Zo ben je goed op de hoogte wat we nu doen en wat er de komende week op het programma staat.

Bij Lelymare Horses kan je je paard online blijven volgen

Overzicht

Ons team is er volledig op gericht om jouw paard in alle rust te laten herstellen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de juiste afstemming tussen verschillende specialisten of behandelaren en alle faciliteiten die jouw paard verder helpen zijn bij ons aanwezig. Wij ontzorgen jou, bieden overzicht en communiceren op een toegankelijke en duidelijke manier.


Fenna: ‘Wij zijn ervan overtuigd dat duidelijke communicatie bijdraagt aan een voorspoedig herstelproces.’