Een deskundig team

Daar waar kennis en passie samenkomt

Deskundigheid is belangrijk

Revalidatie is een intensief proces dat veel aandacht en zorg vereist. Bij Lelymare nemen we die zorg uit handen, zodat jouw paard de beste behandeling en begeleiding krijgt. Hoe we dit doen?


  • Allereerst door ons in jouw paard te verdiepen. We nemen de tijd om jouw verhaal te horen en stemmen af met je dierenarts of een andere behandelaar.
  • Onze betrokken medewerkers zien jouw paard de hele dag en observeren het gedrag, beweging en algehele conditie van jouw paard nauwlettend.
  • Ons team is opgeleid om te werken met onder andere de aquatrainer, Vitafloor en de MLS laser.

Het Lelymare Horses team

De Vitafloor kan worden gebruikt om het herstel van blessures te versnellen

Fenna

Fenna is de eigenaar en drijvende kracht achter Lelymare Horses, dat in 2013 officieel de deuren opende. Fenna's passie voor paarden, gecombineerd met haar ondernemersdrang, heeft Lelymare gevormd tot een centrum van expertise in de opfok en revalidatie van paarden.
Dajella begeleidt een paard in de aquatrainer op Lelymare Horses

Dajella

Dajella is een vaste waarde bij Lelymare. Met haar diploma bedrijfsleider dierverzorging in de pocket, beheert ze nu de dagelijkse verzorging van de paarden en alle stalwerkzaamheden.  Ook is ze gediplomeerd aquatrainerspecialist.


Op Lelymare Horses bieden we sportmassage voor je paard

Mariëlle

Mariëlle is als para-veterinair een waardevolle kracht bij Lelymare Horses. Ze richt zich naast de stalwerkzaamheden op het verzorgen en behandelen van de revalidatiepaarden, waarbij ze veel met de MLS Lasertherapie werkt.


Revalidatie ruiter Robin Vos bij Lelymare Horses

Robin

Robin is een belangrijke kracht in ons revalidatie-team. Ze rijdt revalidatiepaarden en traint hen aan de hand, een taak waar ze met haar uitgebreide ervaring uitstekend voor is gekwalificeerd. Als Robin niet met de paarden bezig is, werkt ze op kantoor.

Esmee

Esmee is werkzaam in de weekenden en in de vakanties. Ze volgt op dit moment de opleiding Bedrijfsleider Paardensport en -Houderij in Almere. Na haar stage is ze hier komen werken als weekendkracht. We zijn heel blij met haar hulp op de zondagen.
Het deskundige team van Lelymare Horses

Vragen en advies

We bieden je paard een rustige en professionele omgeving om te herstellen. Maar we zijn er ook voor jou. We staan altijd klaar voor vragen en advies en denken graag met je mee. Ook als je paard inmiddels weer op jouw eigen stal weer volop in training is.

Fenna: ‘Met passie én oog voor detail werken we samen aan het herstel van jouw paard. Door onze anatomische en biomechanische kennis kijken we verder dan enkel de blessure.’