Aquatrainer (wen)week


Geen wedstrijden, geen trainingen, geen clinics...Dat hebben we nog nooit meegemaakt! Normaal hebben we een drukke agenda en zijn we veel op pad met ons paard. Nu er geen wedstrijden zijn, is er de tijd om de puntjes op de i te zetten.

Je paard verbeteren in deze Corona periode

Misschien mag jouw paard net wat sterker worden in de achterhand en krijg je dat rijtechnisch niet helemaal voor elkaar. Of houdt je paard zijn rug altijd wat vast? Of heeft je paard net niet die balans en kracht om bepaalde oefeningen goed uit te voeren / vol te houden? 
Aquatraining kan een perfecte oplossing zijn om deze "probleempjes" te verhelpen. Je kan natuurlijk langskomen voor losse aquatrainer sessies, maar je kan ook kiezen voor een aquatrainer (wen)week!

Tijdens deze week kan je paard rustig wennen en na deze week kan jij het verschil voelen! Het mooie ervan is ook dat we, indien nodig, de paarden een extra keer kunnen laten wennen (zonder extra kosten).


Wat zit er allemaal in een wenweek?

De prijs is inclusief een 5* verblijf op Lelymare Horses. Je paard krijgt een luxe buitenstal, volledige verzorging, keuze uit Vitalbix producten en onbeperkt ruwvoer. Natuurlijk mag je paard de hele dag naar buiten in paddock of weide. De aquatrainer sessies zijn onder begeleiding van gecertificeerde aquatrainer begeleiders.

Wat bieden jullie nog meer tijdens een wenweek?

Naast een wenweek bieden we ook trainingsvakanties aan. We hebben verschillende trainings- en vakantiepakketten waaruit gekozen kan worden, maar maken ook graag een pakket op maat. Doel is om de paarden onbelast te trainen tijdens hun 'vakantie'. Dit kan bijvoorbeeld in de aquatrainer i.c.m de Vitafloor en de stapmolen.

Combineer de week met een verblijf bij Lelymare Logies!

Verblijf ook een week in 1 van de drie luxe appartementen op Lelymare. Neem een kijkje op de website! Ik ben echt positief verrast, al zo snel resultaat onder het zadel! Dat had ik niet verwacht!

Ik kon gelijk met aandraven al merken dat hij meer ruimte had en meer door zijn lijf liep. Hij had ook echt meer lengte naar voren. De galop was fijn en ruim. Ook bij mijn merrie merkte ik positief verschil. Ze liep veel meer door haar lijf en er was meer kracht van achter.

Roosmarijn Roelofs


Image Image Image
4 aquatrainer sessies
Volledige verzorging
Onbeperkt hooi
Hele dag paddock of weidegang
luxe buitenstalMeest gestelde vragen