Team

We werken op Lelymare met een vast team van medewerkers. Ieder heeft haar specialisme en dus ook haar taken. Ontwikkeling en samenwerking is voor ons enorm belangrijk, dus geregeld is er iemand op nascholing.

Fenna Elzinga Fenna is eigenaar van Lelymare Horses. Ze is het bedrijf begonnen in 2009, maar de officiële opening was in 2013. Haar duidelijke visie m.b.t het opgroeien van jonge paarden heeft gezorgd voor een stabiele en professionele opfok. Ze is nog graag aan het werk bij de opfok, want er is niks leuker dan tussen de jonge paarden werken en ze zien bewegen en spelen.  In de afgelopen tien jaar heeft Fenna zich ontwikkeld tot revalidatie- en aquatrainer specialist. Ze is de schakel tussen de eigenaar en de specialisten (dierenarts, fysio, hoefsmid enz). Ze maakt wekelijks de revalidatie schema's en houdt de voorgang nauwlettend in de gaten.

Angelique Nijveld  Angelique is in 2015 bij Lelymare komen werken na een jaar stage. Angelique is afgestudeerd para-veterinair en daarna heeft ze diermanagement gestudeerd.
Ze is net als Fenna opgeleid aquatrainerspecialist en werkt dus veel met de aquatrainer paarden. Ook traint ze de revalidatie paarden aan longe of aan de hand.
In de afgelopen jaren heeft Angelique zich gespecialiseerd in het gedrag van jonge paarden. Ze traint de jonge paarden in het Opfok Plus pakket en zorgt er zo voor dat de paarden heel rustig vertrouwen krijgen in de wereld buiten de kudde. Met haar rust en geduld kan ze enorm goed communiceren met de jonkies. Angelique is altijd te vinden op stal of bij de opfok. Tussen de paarden is ze het liefste! Je kan haar ook bereiken via de werktelefoon. Angelique is 5 dagen per week op Lelymare aan het werk.

Robin Vos Robin werkt 2 dagen per week op Lelymare. Ze is opgeleid financial controller en werkt vanuit deze functie ook bij de ANWB. Sinds mei 2022 is ze op kantoor bij Lelymare komen werken. Ze houdt zich bezig met de financiële kant, maar ook de organisatie, planning en marketing.  Daarnaast rijdt Robin ook de revalidatie paarden. Ze is in januari 2021 al bij ons komen werken als ruiter. Ze is een getalenteerde amazone die meerdere paarden heeft opgeleid tot Z2 dressuur. Ze is gediplomeerd ORUN 2 instructrice en is bezig met het sporttraject van NCSAH.

Dajella Slokker Dajella heeft in de winter van 2021-2022 bij ons stage gelopen en deed haar afstudeerstage ook bij ons. Ze heeft de opleiding bedrijfsleider dierverzorging niveau 4 gevolgd op het Aeres MBO Almere. Ze werkt fulltime bij Lelymare en is verantwoordelijk voor de verzorging van de paarden en alle andere stalwerkzaamheden. 

Mariëlle Flier  Marielle is na haar stage in 2019 bij Lelymare komen werken. Omdat ze nog bezig is met de opleiding tot para-veterinair werkt ze voornamelijk op de zaterdagen en in de vakanties. Onlangs heeft ze nog stagegelopen op Sportpaardenkliniek Wolvega en heeft ook daar uiteraard veel kennis opgedaan.
Marielle is enorm gedreven en ziet elk detail bij de paarden en op het bedrijf. Niks is haar teveel en alles doet ze met enthousiasme. We hopen dan ook dat ze na haar studie ons team blijft versterken :).

Daniek Korff Daniek is in 2018 als 12-jarige een dagje komen stage lopen op Lelymare. Zij en wij waren zo enthousiast dat ze vaker kwam helpen. Ze is nu vaste weekendkracht en is dus bijna elk weekend 1 dag op Lelymare. Daniek zit nu in 5 VWO en wil niets liever dan straks diergeneeskunde studeren. Haar werk op Lelymare is een hele fijne afwisseling naast al het vele leren voor school. Ze geniet enorm van het werk en de verzorging van de paarden. Ze heeft er veel gevoel voor en is erg secuur. 

Fenna ElzingaImageImage