Team

Een goed team om je heen is enorm belangrijk. Niet alleen is het belangrijk om de juiste medewerkers te hebben, maar ook om met specialisten samen te werken.

Wendy Ceelen (39)
Wendy werkt al sinds februari 2013 bij Lelymare en werkt ondertussen 4 vaste dagen op het bedrijf. Wendy is echt meegegroeid met het bedrijf en weet overal van. Na haar HBO studie Diermanagement is ze direct in de paarden gaan werken, dus haar ervaring is goud waard. Naast haar werkzaamheden op stal werkt Wendy ook op kantoor en begeleidt ze de stagiaires.

Angelique Nijveld (26)
Angelique is na haar stage in 2015 bij ons komen werken en is nu ook 4 dagen bij ons werkzaam. Angelique is para-veterinair en heeft daarna Diermanagement gestudeerd. Ze is geslaagd voor de aquatrainer opleiding en mag zich nu erkend aquatrainer begeleider noemen. Ze zal zich dus steeds meer gaan toeleggen op de revalidatie.

Nikita Schuurman (21)
Op zondag is Nikita vaak te vinden op Lelymare. Zij volgt momenteel de opleiding paardensport en -houderij in Emmeloord en heeft afgelopen jaar stage gelopen op het bedrijf.

Daniek Korff (14)
Daniek zit op het VWO in Lelystad en helpt ons de vaak op de zaterdagen. Ze is gek op paarden en wil in de toekomst graag dierenarts worden.

Tjeerd Elzinga
Mijn vader Tjeerd helpt ons waar nodig. Hij is vooral met onderhoud bezig en regelt het beheer.

Bas Steltenpool - Flevovet 
Al sinds 1996 de vaste dierenarts op Lelymare. Hij staat altijd voor ons en de paarden klaar! Bas werkt vanuit zijn eigen dierenartsenpraktijk Flevovet en ook twee medewerkers Adriaan van den Eijnden en Anita Laan.

Sportpaardenkliniek Wolvega en Dierenkliniek Emmeloord 
Met deze twee toonaangevende paardenklinieken we intensief samen.
Waling Haytema werkt vanuit de Sportpaardenkliniek Wolvega en ik heb hem leren kennen als teamveterinair van het Nederlandse Reining Team. We werken al sinds 2010 veel samen met Waling en zijn collega's.
De Dierenkliniek Emmeloord zit slechts een half uur bij ons vandaan en dat werkt erg fijn. Beide klinieken beschikken over een mobiel röntgen- en scan apparaat en de meeste onderzoeken worden dan ook op Lelymare gedaan.

Liesbeth Ellinger
Sinds 2007 werken we ook samen met homeopatisch dierenarts. Liesbeth heeft al vele paarden behandeld op Lelymare. Voorbeelden zijn huidproblemen, hormonale problemen en gedragsproblemen.

Hoefsmid Sonny de Vries
Sonny is onze vaste hoefsmid en is elke woensdag op Lelymare. Hij is werkzaam geweest op de Dierenkliniek Emmeloord en zo hebben wij hem leren kennen. Sonny heeft enorm veel ervaring als hoefsmid en blijft bijleren. Hij doet zowel de jonge paarden als de revalidatie paarden met heel veel kunde en kennis.

Marjon van den Heijkant - Fysiotherapie 
We hebben een nauwe samenwerking met Marjon van den Heijkant uit Biddinghuizen. Zij is fysiotherapeut en heeft thuis een aquatrainer waar ze veel ervaring mee opgebouwd heeft. Ze behandelt veel revalidatie en sportpaarden op Lelymare. Daarnaast werken we ook samen met fysiotherapeuten via andere klinieken / dierenartsen.

Herman vd Bunt - Countrymill Horse Support
Herman ken ik al vele jaren en we hebben een fijne samenwerking. Ik bestel er benodigdheden voor het bedrijf, het rijden en de wedstrijden via Countrymill Horse Support in Nijkerk.

Image Image Image