Team

Een goed team om je heen is enorm belangrijk. Niet alleen is het belangrijk om de juiste medewerkers te hebben, maar ook om met specialisten samen te werken.

Wendy Ceelen (38)
Wendy werkt al sinds februari 2013 bij me en werkt ondertussen 4 vaste dagen op Lelymare. Wendy is echt meegegroeid met het bedrijf en weet overal van. Na haar HBO studie is ze direct in de paarden gaan werken, dus haar ervaring is goud waard. Naast haar werkzaamheden op stal werkt Wendy ook op kantoor en begeleidt ze de stagiaires.

Angelique Nijveld (24)
Angelique is na haar stage in 2015 bij ons komen werken en is nu ook 4 dagen bij ons werkzaam. Angelique is para-veterinair en heeft daarna Diermanagement gestudeerd. Ze is nu bezig, samen met Fenna, met de Aquatrainer opleiding. Ze zal zich dus steeds meer gaan toeleggen op de revalidatie.

Jessica Verhoef (21)
Jessica is ook na haar stage bij ons komen werken. Ze heeft net haar opleiding afgerond en werkt een aantal dagen per week op Lelymare. Jessica is heel verantwoordelijk en heeft, net als de andere meiden, een enorm hart voor de dieren.

Tjeerd Elzinga
Mijn vader Tjeerd helpt ons waar nodig. Hij is vooral met onderhoud bezig en regelt het beheer.

Dierenartsen & dierenklinieken
Het is voor ons bedrijf heel belangrijk om goede samenwerkingen te hebben met specialisten. We zijn dan ook heel erg blij met de dierenartsen waarmee we samenwerken!

Bas Steltenpool - Flevovet 
Al sinds 1996 de vaste dierenarts op Lelymare. Hij staat altijd voor ons en de paarden klaar! Bas werkt vanuit zijn eigen dierenartsenpraktijk Flevovet en ook twee medewerkers Adriaan en Anne.

Sportpaardenkliniek Wolvega en Dierenkliniek Emmeloord 
Met deze twee toonaangevende paardenklinieken we intensief samen.
Waling Haytema werkt vanuit de Sportpaardenkliniek Wolvega en ik heb hem leren kennen als teamveterinair van het Nederlandse Reining Team. We werken al sinds 2010 veel samen met Waling en zijn collega's.
De Dierenkliniek Emmeloord zit slechts een half uur bij ons vandaan en dat werkt erg fijn. Beide klinieken beschikken over een mobiel röntgen- en scan apparaat en de meeste onderzoeken worden dan ook op Lelymare gedaan.

Liesbeth Ellinger
Sinds 2007 werken we ook samen met homeopatisch dierenarts. Liesbeth heeft al vele paarden behandeld op Lelymare. Voorbeelden zijn huidproblemen, hormonale problemen en gedragsproblemen.

Hoefsmid Sonny de Vries
Sonny is onze vaste hoefsmid en is elke woensdag op Lelymare. Hij is werkzaam geweest op de Dierenkliniek Emmeloord en zo hebben wij hem leren kennen. Sonny heeft enorm veel ervaring als hoefsmid en blijft bijleren. Hij doet zowel de jonge paarden als de revalidatie paarden met heel veel kunde en kennis.

Fysiotherapie & osteopathie
We hebben een nauwe samenwerking met Marjon van de Heijkant uit Biddinghuizen. Zij is fysiotherapeut en heeft thuis een aquatrainer waar ze veel ervaring mee opgebouwd heeft. Ze behandelt veel revalidatie en sportpaarden op Lelymare.
We werken ook al vele jaren samen met Osteopaat Martin van den Dungen.

Herman vd Bunt - Countrymill Horse Support
Herman ken ik al vele jaren en we hebben een fijne samenwerking. Ik bestel alle benodigdheden voor het bedrijf, het rijden en de wedstrijden via Countrymill Horse Support in Nijkerk.

Image Image Image