Revalidatie & Hotel

Lelymare biedt de mogelijkheid om paarden te revalideren onder optimale omstandigheden. Onder meer door de rustige en professionele omgeving die we u en uw paard bieden, krijgt uw paard de beste kans op een goed herstel. Het deskundige team staat garant voor een optimale begeleiding en verzorging van uw paard.

Omdat elke revalidatie anders is, stellen we in overleg met de dierenarts een gepersonaliseerd revalidatieplan op. De faciliteiten op onze accommodatie zijn hier volledig op ingericht. Op onze accommodatie zijn allerhande opties mogelijk. Zo kan uw paard aan de hand gestapt of gelongeerd worden of er kan gebruik gemaakt worden van de professionele stapmolen, de Vitafloor trilplaat (stalunit) en de Aquatrainer. Daarnaast beschikken we over een professionele coolmachine en kan de high power laser onderdeel van de revalidatie zijn.

We bieden dagprijzen voor revalidatiestalling aan waar ook standaard behandelingen zoals het toedienen van medicatie, wondverzorging en het wisselen van verbanden inbegrepen zijn. Extra revalidatie diensten zoals de stapmolen, de Vitafloor, Aquatrainer en/of coolmachine hebben een aparte prijs.
We werken nauw samen met verschillende gespecialiseerde paardenklinieken en de meeste vervolgonderzoeken (controles, röntgen en echografie) kunnen dan ook op Lelymare uitgevoerd worden. Wekelijks is de hoefsmid op het bedrijf en ook het bekappen / het beslag is een belangrijk onderdeel van het revalidatie proces. Ook andere diensten zoals fysiotherapie, osteopathie kunnen uiteraard op verzoek geregeld worden.

Het Lelymare Horse Hotel biedt tijdelijke stalling aan, bijvoorbeeld tijdens zomer - of winterpauze of tijdens vakanties. Voor zowel de fysieke als mentale gezondheid van uw paard is het belangrijk om op tijd een rustpauze in te bouwen.
Bij Lelymare wordt uw paard optimaal verzorgd door een deskundig team. De paarden hebben een luxe stal, komen elke dag buiten en eventueel kan het paard ook een maatje krijgen. Uiteraard is het mogelijk om gebruik te maken van de verschillende faciliteiten op Lelymare, zoals de stapmolen, Vitafloor en Aquatrainer. We houden uw paard in conditie voor u!

Neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

Image Image Image

Op Lelymare werken we met een IDOTS Aquatrainer en een Vitafloor stalunit.