Aquatrainer pakketten

Lelymare bestaat 7 jaar en dus Maak jij kans op 7 toffe prijzen!

Welkom bij de winactie van Lelymare Horses

Wat leuk dat je mee wilt doen met onze mei actie! Omdat Lelymare Horses nu 7 jaar bestaat, geven wij 7 super toffe prijzen weg. Het enige wat jij hoeft te doen is dit Quiz in te vullen en maak kans op:

     Voedingsadvies op maat met startpakket

Op Lelymare voeren we het merk Vitalbix en daar zijn we enorm tevreden over. De fokmerries en jonge paarden krijgen de Breed & Grow muesli, de trainingspaarden de Active + muesli en de revalidatie paarden doen het super op de Daily Complete. Omdat wij zo enthousiast zijn over dit voer kan jij kans maken op een  voedingsadvies voor jou paard(en) en een startpakket! 

       Countrymill digitale zadelpas consult

Countrymill is een hele fijne ruitersportzaak waar alles te vinden is voor paard en ruiter. We werken als sinds 2007 met ze samen en daarom mogen we een prachtige dienst van ze verloten!
Countrymill beschikt over een binnenrijbak en een zadelmakerij. De zadelspecialisten kunnen nu doormiddel van een digitale zadelmeting perfect een zadel aanmeten. Jij maakt nu kans op een digitale zadelmeting! 

       E-quine halster + lijn (6 meter)

Het E-quine trainingshalster vinden wij echt fantastisch! We gebruiken het standaard bij de aquatrainer en ook bij de training van jonge paarden. Dit trainingshalster is voorzien van een extra neusband waar je je lijn aan vastmaakt. Deze neusband beweegt vrij over de neus, waardoor je gemakkelijk druk kunt toevoegen, maar vooral ook weer kunt loslaten op het moment dat het paard de gewenste reactie geeft. Er zit ook een super fijne lijn bij van 6 meter. 

             Overnachting voor 2 personen bij Lelymare Logies

Kom een nachtje samen met een vriend(in) logeren bij Lelymare Logies en geniet van de rust en ruimte. Geniet van een heerlijk ontbijt en maak een mooie wandeling in het zuigerplasbos. Natuurlijk kan je ook genieten van de paarden op Lelymare Horses. 

  Aquatrainer wensessie + normale sessie

De aquatrainer wordt veel gebruikt op Lelymare voor zowel sportondersteuning als revalidatie. 

    10-rittenkaart voor de Vitafloor
     Equine magnetic boots

Vanaf 15 mei gaan wij elke dag een winnaar via facebook en instagram bekend maken en uiteraard krijgt diegene ook een persoonlijk mailtje.

Veel succes!

Groeten, Lelymare Horses