Paarden kunnen vrij bewegen bij Lelymare Horses

"het jonge paard online" 

de ultieme gids voor de opvoedingvan het jonge paard

Koop jouw module(s)

Gezonde basis leggen

Essentiële aspecten voor optimale ontwikkeling van veulens.

Groei optimaal begeleiden

Nauwlettend monitoren en ondersteunen van de fysieke groei.

Ontwikkeling naar volwassenheid

Training aangepast aan ontwikkelende jonge paarden.

Het jonge paard online

Het opfokken van een jong paard is een verantwoordelijke taak die specifieke kennis en aandacht vereist. "Het jonge paard online" biedt een uitgebreide cursus voor paardeneigenaren om hun veulens en jonge paarden te begeleiden naar een gezonde volwassenheid. De cursus is verdeeld in drie cruciale ontwikkelingsfasen, elk met unieke behoeften en focuspunten: 0-6 maanden (veulens), 6-12 maanden (jaarlingen), en 12-36 maanden (peuters tot adolescenten). In de eerste zes maanden ligt de nadruk op het leggen van de basis voor toekomstige gezondheid en gedrag, terwijl de periode van 6-12 maanden gericht is op het begeleiden van de groei. De laatste fase richt zich op de ontwikkeling naar volwassenheid, waar training en voeding speciale aandacht krijgen om stress te verminderen en welzijn te optimaliseren. Door deel te nemen aan deze cursus krijg je niet alleen inzicht in fysieke ontwikkeling, maar bouw je ook een sterke band op met je paard gebaseerd op vertrouwen en begrip.

Naam tevreden klant

Geweldige training!

De cursus "Het jonge paard online" heeft mij enorm geholpen bij het begeleiden van mijn veulen naar volwassenheid. De modules zijn goed gestructureerd en bieden waardevolle informatie over de verschillende ontwikkelingsfasen. Ik voel me nu volledig toegerust om mijn jonge paard op te voeden en een sterke band met hem op te bouwen. Een echte aanrader voor elke paardeneigenaar!

Het jonge paard online cursus

Veulen drinkt bij merrie op Lelymare Horses

Module 1 - 0 tot 6 maanden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip

€ 97,- voor € 79,-

Module 2: 6 tot 12 maanden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip
€ 97,- voor € 79,-

Module 3: 12 tot 36 maanden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip

€ 97,- voor € 79,-

Het belang van een goede opvoeding voor jouw jonge paard

"Het jonge paard online" biedt een uitgebreide cursus aan gericht op het begeleiden van veulens en jonge paarden naar een gezonde volwassenheid. De cursus is verdeeld in drie fasen, elk met unieke behoeften en focuspunten.

Essentiële aspecten in de eerste 6 maanden

In de eerste zes maanden wordt de basis gelegd voor toekomstige gezondheid en gedrag. Deze fase richt zich op voeding, socialisatie, en basismanagement om een goede ontwikkeling te waarborgen.

Ondersteuning tijdens significante fysieke groei

Tijdens de groeifase van 6-12 maanden is monitoring en ondersteuning van cruciaal belang, inclusief evenwichtige voeding en gepaste training. Problemen zoals overgewicht worden besproken om een goede ontwikkeling te bevorderen.

Training voor mentale en fysieke ontwikkeling

In de fase van 12-36 maanden wordt aandacht besteed aan training die past bij nog ontwikkelende jonge paarden, met nadruk op geleidelijke introductie van complexere oefeningen en consistentie voor stressvermindering. Specifieke voedingsbehoeften worden ook behandeld voor optimaal welzijn.

Lelymare Horses biedt online trainingen aan

Begeleid de groei van jouw veulen naar volwassenheid met onze online cursus!

Leer hoe je jouw jonge paard optimaal kan ondersteunen.

  • Diepgaande en gestructureerde aanpak voor optimale mentale en fysieke gezondheid van je jonge paard

  • Drie hoofdfasen gericht op specifieke ontwikkelingsstadia voor een evenwichtige groei

  • Optimaliseert de behoeften van je paard tijdens cruciale leeftijdsfases (0-6 maanden, 6-12 maanden en 12-36 maanden)

Koop hier jouw training

Wat anderen zeggen:

De cursus "Het jonge paard online" heeft me enorm geholpen bij het opvoeden van mijn veulen. De duidelijke modules en praktische tips hebben me veel zelfvertrouwen gegeven in dit proces. Echt een aanrader!

Some person - Company BV

Ik had geen idee hoe ik mijn jaarling het beste kon begeleiden totdat ik deze cursus volgde. Nu voel ik me veel beter voorbereid en weet ik precies waar ik op moet letten. Bedankt!

Some person - Company BV

Deze cursus is echt een must-have voor iedereen die zijn jonge paard goed wil begeleiden. De informatie is up-to-date en makkelijk te begrijpen, waardoor ik met vertrouwen de verschillende ontwikkelingsfasen tegemoet ga.

Some person - Company BV

Begin vandaag nog!

Wacht niet langer en start nu met het begeleiden van je jonge paard naar een gezonde volwassenheid. Mis deze kans niet om essentiële kennis op te doen en een sterke band op te bouwen!

Doe mee met de training!