MIJN TEAM
LELYMARE HORSES: OPFOK EN BALANS VOOR TOPSPORT

En goed team om je heen is enorm belangrijk. Niet alleen is het belangrijk om de juiste medewerkers te hebben, maar ook om met specialisten samen te werken. 

Wendy Ceelen en Angelique Nijveld 
Wendy werkt al sinds februari 2013 bij me en werkt ondertussen 4 vaste dagen op Lelymare. Angelique is na haar stage in 2015 bij ons komen werken en is nu fulltime (incl het weekend) bij ons werkzaam. Ik ben heel erg blij dat deze twee meiden bij me werken! 

Jessica Verhoef en Lysanne Heijmans 
Jessica is ook na haar stage als weekendhulp komen werken bij ons. Ze werkt naast haar opleiding nu standaard 1 dag in het weekend. Lysanne is sinds kort bij ons werkzaam en ze versterkt het team in de ochtenden door de weeks. 

Tjeerd Elzinga
Mijn vader Tjeerd helpt ons waar nodig. Hij is vooral met onderhoud bezig en regelt het beheer. 

Dierenartensen & dierenklinieken
Het is voor ons bedrijf heel belangrijk om goede samenwerkingen te hebben met specialisten. We zijn dan ook heel erg blij met de dierenartsen waarmee we samenwerken!

Bas Steltenpool is al sinds 1996 de vaste dierenarts op Lelymare. Hij staat altijd voor ons en de paarden klaar! Bas werkt vanuit zijn eigen dierenartsenpraktijk Flevovet en heeft sinds kort ook Walter Schutjens in dienst.  

We werken samen met twee toonaangevende paardenklinieken, namelijk Sportpaardenkliniek Wolvega en Dierenkliniek Emmeloord
Waling Haytema werkt vanuit de Sportpaardenkliniek Wolvega en ik heb hem leren kennen als teamveterinair van het Nederlandse Reining Team. We werken als sinds 2010 veel samen met Waling en zijn collega's. De Dierenkliniek Emmeloord zit slechts een half uur bij ons vandaan en dat werkt erg fijn. Beide klinieken beschikken over een mobiel röntgen- en scan apparaat en de meeste onderzoeken worden dan ook op Lelymare gedaan. 

Sinds 2007 werken we ook samen met homeopatisch dierenarts Liesbeth Ellinger. Zij heeft al vele paarden behandeld op Lelymare. Voorbeelden zijn huidproblemen, hormonale problemen en gedragsproblemen.

Hoefsmid Sonny de Vries
Sonny is onze vaste hoefsmid en is elke woensdag op Lelymare. Hij is werkzaam geweest op de Dierenkliniek Emmeloord en zo hebben wij hem leren kennen. 

Osteopaat & Fysiotherapeut

We hebben een nauwe samenwerking met Marjon van de Heijkant uit Biddinghuizen. Zij is fysiotherapeut en heeft thuis een aquatrainer waar ze veel ervaring mee opgebouwd heeft. Ze behandeld veel revalidatie paarden op Lelymare en we zijn ook wekelijks bij haar voor de aquatrainer. Daarnaast werken we al sinds 2007 samen met paardenosteopaat Martin van den Dungen. 

Herman vd Bunt - Countrymill Horse Support
Herman ken ik al vele jaren en we hebben een fijne samenwerking. Ik bestel alle benodigdheden voor het bedrijf, het rijden en de wedstrijden via Countrymill Horse Support in Nijkerk.

Wendy, Fenna en Angelique
Wendy, Fenna en Angelique
Stalmedewerker Jessica
Stalmedewerker Jessica
Vader Tjeerd
Vader Tjeerd